Harmonie Juliana

Harmonie Juliana is een eigentijds muziekgezelschap dat medewerking verleent aan veel plaatselijke en maatschappelijke evenementen, zoals koningsdag, sinterklaas, palmpasen, gildedag en carnaval. Hiermee dragen zij de onderlinge verbondenheid uit en leveren een positieve bijdrage aan de leefbaarheid en saamhorigheid in Waalre Tevens organiseert harmonie Juliana inspirerende en uitdagende concerten voor haar jeugdorkesten, het slagwerkorkest en het grote blaasorkest. Harmonie Juliana bestaat in 2019 100 jaar. Als opmaat/ouverture voor dit bijzondere jubileum organiseert zij, middels een Stichting, De Kempische Passion op 13 en 14 april 2019.

Waarom dit project ?

De gemeente Waalre bestaat uit twee kerkdorpen: Aalst en Waalre. Van oudsher worden de meeste activiteiten en evenementen in de twee kerkdorpen separaat van elkaar georganiseerd. Door met veel muzikanten, één combo, 5 koren, 2 toneelverenigingen, 2 gildes en vele vrijwilligers, dit muzikale project uit te voeren, hoopt de organisatie dat dit een opmaat is voor verdere samenwerking tussen de twee kerkdorpen. Daardoor ontstaat meer begrip en voelen we ons meer verbonden met elkaar. De Kempische Passion Waalre past uitstekend in deze doelstelling.
Door dit project te organiseren is het wellicht mogelijk om het imago van een harmonieorkest zodanig op te krikken dat het jong en oud inspireert om zich aan te sluiten bij een van onze orkesten. Tevens bevordert dit project de Saamhorigheid de Verbondenheid en de Passie voor elkaar zowel in Waalre als in de Kempen.

Sfeerimpressie

Kom in contact

  • Henry Karsmakers
  • Vossenlaan 15
  • 5581EC Waalre
  • T: 040 221 55 84
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © De Kempische Passion Waalre  | Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites